Σαν “κεραυνός εν αιθρία” έπεσε η είδηση του κρυφού γάμου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την κατά 49 χρόνια μικρότερή του  Φραντσέσκα Πασκάλε, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο “κρυφός” γάμος του πρώην Πρωθυπουργού έγινε στο εκκλησάκι της οικίας του στο Μιλάνο, στις αρχές του μήνα!

Την αποκάλυψη για τον κρυφό γάμο του 77χρονου Μπερλουσκόνι έκανε ένα κορίτσι των «μπούνγκα-μπούνγκα», η Μαριστέλ Πολάνκο, η Δομινικανή αιθέρια ύπαρξη που συμμετείχε στα οργιώδη πάρτι του Καβαλιέρε.

frantseska

Η Πολάνκο συμμετείχε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Radio2 και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν προβλέπει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός παντρευτεί την Πασκάλε, απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Μα είναι ήδη παντρεμένοι!».

Η Πολάνκο εξήγησε πώς το ζευγάρι δεν έκανε πολιτικό γάμο, «αλλά ο Σίλβιο έχε μια μικρή εκκλησία στο σπίτι του και κανείς δεν το πήρε είδηση» και πρόσθεσε: «Με είχαν προσκαλέσει αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή ήμουν ετοιμόγεννη». «Τους έστειλα ευχές και συγχαρητήρια, συνέβη πριν από δυο, τρεις εβδομάδες, στις 8 ή στις 9 Οκτωβρίου» κατέληξε.

Ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ, αλλά θεωρείται ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον 77χρονο πολιτικό που βαδίζει προς τη δύση της καριέρας και της ζωής του.

Η αποκάλυψη για τον «γάμο» του Μπερλουσκόνι, έρχεται λίγες ημέρες μετά έναν άλλον ισχυρισμό για τη σχέση του ζευγαριού. Αυτόν που έκανε η βουλγάρα ηθοποιός Μικέλα Μπόνεφ, η οποία είχε ισχυριστεί ότι η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι λεσβία και πως ο δεσμός της με τον Μπερλουσκόνι είναι «ένα ψέμα».

«Το love story της Πασκάλε με τον Μπερλουσκόνι είναι μια τεράστια απατεωνιά, καθώς η Φραντσέσκα είναι λεσβία και υπήρξα κάτι περισσότερο από φίλη για εκείνη» ισχυρίστηκε η Μπόνεφ προσθέτοντας πως «ο Μπερλουσκόνι την αρραβωνιάστηκε για να μπορεί να διασκεδάζει με αυτήν και τις “φίλες” της χωρίς να το ξέρει ο κόσμος».

Η Πασκάλε κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Βουλγάρας απαιτώντας εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.