Ο πρώην της  σύζυγος της Νίνας Λοτσάρη, Κωνσταντίνος Σκορδάλης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη μετά τον χωρισμό τους, ενώ απάντησε και στα όσα ακούστηκαν για τα φημολούμενα ειδύλλιά του με τη Βίκυ Κάβουρα και την Εύη Φραγκάκη.

 «Δεν αισθάνομαι πως είμαι ο φύλακας ή ο έκπτωτος άγγελος της Νίνας ή ότι είμαι άγγελος εν γένει. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην οικογένειά μας, μας αρέσει να προσέχουμε τους ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια. Η Νίνα για μένα είναι οικογένεια, είναι η μητέρα των παιδιών μου και αυτό δεν αλλάζει ποτέ» ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας για τις σχέσεις του με την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ πρόσθεσε: «Με τη Νίνα μας συνδέει μια άρρηκτη σχέση εδώ και αρκετά χρόνια – στο κομμάτι της συνεργασίας τουλάχιστον. Νομίζω ότι και σε μένα και σε αυτήν μας αρέσει πολύ. Όταν υπάρχει, λοιπόν, η δυνατότητα αυτή, γιατί και εκείνη και εγώ κάνουμε πράγματα μόνοι μας, μπορούμε και συνεργαζόμαστε».

σκορδαλοτσα

Ποια είναι η σχέση τους, όμως, σήμερα; «Η Νίνα γενικά ακούει, αλλά δεν νομίζω ότι δίνουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον. Στη δουλειά συζητάμε, είχαμε και έχουμε ακόμα αρκετές διαμάχες, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπο σου, αλλά προσπαθούμε και οι δυο αυτό να είναι παραγωγικό. Οι σχέσεις μας είναι άψογες στη δουλειά, αλλά καμία σχέση δεν είναι άψογη γενικά. Δεν υπάρχουν άψογες σχέσεις, μόνο σχέσεις που ο καθένας κάνεις τις υποχωρήσεις του» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Όσο για τα επικριτικά σχόλια, που κατά καιρούς έχει δεχτεί η Νίνα Λοτσάρη για την «υπερβολικά στιλιζαρισμένη» εξωτερική της εμφάνιση, ο πρώην σύζυγός της είπε: «Τη Νίνα τη γνωρίζω αρκετά χρόνια πια και μάλιστα στην καθημερινότητά της. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι στη σκηνή. Αλίμονο αν είχε σχέση με το μιούζικαλ και τις μουσικές παραστάσεις. Κάθε φορά πρέπει να είναι εντυπωσιακή στη σκηνή και πρέπει να το υποστηρίξει αυτό. Στην καθημερινότητά της είναι με τη φόρμα της, μια πιτσιρίκα».

καβουσκορδ

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζευγάρι ούτε με τη Βίκυ Κάβουρα, ούτε με την Εύη Φραγκάκη, όπως είχε ακουστεί: «Η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Κάναμε μια συνεργασία, έχει ένα πολύ καλό μυαλό και τη συμπαθώ. Αυτό είναι όλο […] Έχω κρατήσει κάποιες επαφές με τον χώρο των media και κάποιες κοινές παρέες. Έτσι, και με την Εύη Φραγκάκη τυχαία βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Κάναμε κάποιες συζητήσεις, μιλήσαμε αρκετά και αυτό μετά πήρε μια διάσταση, που δεν υπήρχε λόγος να την πάρει».

σκορφραγκ