Η τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 21 Οκτωβρίου από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 21.15.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε: Η Χουρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της. Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει.

Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν. Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ. Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τη Χουρέμ.