Είναι γεγονός, τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Σπύρου Πώρου με την Kylie Bax. Ο γνωστός φωτογράφος και το τοπ model μετά από 11 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το ζευγάρι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα, μαζί έκαναν πολλά ταξίδια ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονται στην Αυστραλία.
“Φεύγω γιατί δεν υπάρχει κάτι να με κρατάει εδώ. Είναι μια χώρα η οποία δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον. Νομίζω ότι και στον χώρο των media τα πράγματα είναι δύσκολα” είχε πει ο γνωστός φωτογράφος λίγο πριν πάρει την οικογένειά του και πάνε στην Αυστραλία.
Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο φωτογράφος σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη καθώς έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις από εκδοτικούς ομίλους σε Ιταλία και Γαλλία.





