Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Στέλιος Μάινας, πριν από λίγες μέρες έγινε πρωταγωνιστής ενός ατυχήματος  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο λόγος για την ταινία «Τετάρτη 04:45’», η οποία θα προβληθεί την επόμενη χρονιά.  Η ταινία είναι του Αλέξη Αλεξίου και είναι μια συμπαραγωγή Ελλάδας- Γερμανίας.

Πώς έγινε το ατύχημα; Ο Στέλιος Μάινας κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνή-στην οποία κρατάει ένα όπλο- έπρεπε να πετάξει το όπλο ψηλά και όταν αυτό θα έπεφτε προς τα κάτω ο ηθοποιός έπρεπε να το πιάσει. Αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα το όπλο στην καθοδική πορεία του να πέσει στο κεφάλι του Στέλιου Μάινα! Ο ηθοποιός τραυματίστηκε, το γύρισμα διεκόπη και οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αμέσως μετά την πρώτη εξέταση ο γιατρός αποφάσισε ότι έπρεπε να προχωρήσει στο “ράψιμο” του κεφαλιού του, κάνοντας του 12 ράμματα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν σταματήσει προς το παρόν και θα ξεκινήσουν ξανά όταν ο Στέλιος Μάινας βγάλει τα ράμματα και μπορεί να επιστρέψει στο πλατό.

1dee24bf6981db735778c2ea3d2d69d2