Για πρώτη φορά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλά δημόσια για την σύζυγό του, Σβετλάνα Γκέιμαν και την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Με τη συμβία μου έχουμε το ίδιο αντικείμενο και έτσι συνυπάρχουμε είτε στη σκηνή, είτε μουσικά. Είναι έμπνευση η γυναίκα μου» είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην κάμερα του star και αποκάλυψε: «Έχω σκεφτεί να γίνω πατέρας. Δεν θα πήγαινα ποτέ κόντρα σε μια φύση και κόντρα σε αυτό που είναι προορισμός του ανθρώπου».

Με την περιοδεία του στο εξωτερικό, ο Στέφανος Κορκολής βρίσκεται συχνά αντιμέτωπος με αρνητικά σχόλια κατά της Ελλάδας, λόγω της οικονομική κρίσης. Ο ίδιος ανέφερε ένα γεγονός: «Είχα και μία ερωτησούλα από έναν κακοπροαίρετο δημοσιογράφο που χτυπάει την Ελλάδα και κακό που τον βρήκε εκείνη την ώρα βέβαια, γιατί… μην μου την πειράξεις την Ελλάδα». Τέλος, μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος: « Και για μένα είναι δύσκολοι καιροί. Μη νομίζουν κάποιοι ότι επειδή πάω έξω και παίζω, είναι κάτι φοβερό. Δεν είναι. Είναι πάρα πολύ χαμηλά όλα».

lintagekiman