O Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκε στο “Πρωϊνό” μαζί με τον γιο τουΑλκιβιάδη σε πολύ μεγάλα κέφια και για άλλη μια φορά άφησε πολύ κόσμο με ανοιχτό το στόμα! Αιτία; Οι δηλώσεις του.

Αφού μίλησε ως περήφανος μπαμπάς για τον Αλκιβιάδη του,τη ζωή και τον Θεό, μίλησε και για τους νεκρούς, αποκαλύπτοντας ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς “γλέντησε” στο νεκροταφείο το γεγονός ότι είναι ζωντανός:

«Πρωτοχρονιά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, πήγα στο νεκροταφείο, στον τάφο του πατέρα μου, και είδα χιλιάδες καντήλια αναμμένα. Συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου. Και ξέρεις τι μου έλεγαν όλοι αυτοί οι νεκροί; Ζήσε, ζήσε, ζήσε. Και ο πατέρας μου, μου έκλεινε το κεφάλι μέσα από τον τάφο! Τώρα θα μου πείτε είσαι τρελός. Του άναψα καντήλι και το γλέντησα. Άρχισα να τραγουδάω εκεί, το αγαπημένο του τραγούδι. Προτιμώ τρελός και ψυχοπαθής χωρίς φόβους, παρά λογικός με φόβους. Πήγα να γλεντήσω το γεγονός ότι είμαι ζωντανός!»

Ο ηθοποιός μίλησε βέβαια για τον γιο του, που θέλει να μπει στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας παράλληλα με τη συγγραφή σεναρίων. Σιγά μην έκανε μία απλή δήλωση! Τίποτα λιγότερο από… διάσημο χαρακτήρισε τον γιο  του: «Ο Αλκιβιάδης γεννήθηκε διάσημος. Αυτό πρέπει να το συνηθίσει! Το “κακό” το έφαγε. Το καλύτερο είναι ν΄αφήσεις το παιδί ν΄απομυθοποιήσει την όλη ιστορία. Γιατί δεν υπάρχει διασημότητα ούτε επιτυχία. Επιτυχία είναι μόνο μια. Ν΄αγαπάς! Η αγάπη διαλύει τους φόβους. Ο φόβος είναι ένα ψέμα και μια ψευδαίσθηση».