Ο Τζώνη Θεοδωρίδης μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για τη φιλία του με τον Λάμπη Λιβιεράτο, που μετρά πάνω από 30 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια ο καλός του φίλος.

Μιλώντας για όσα οδήγησαν τον φίλο του στην κατάθλιψη και την ψυχιατρική κλινική, ο ηθοποιός ανέφερε: «Συμβαίνουν ορισμένα πράγματα που λες “δεν αντέχω άλλο” και συνέβησαν λίγο πιο έντονα στον Λάμπη», ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο ο Λάμπης ακολουθεί την θεραπευτική αγωγή που πρέπει και σύντομα θα γίνει καλά και πίσω στην ενεργό δράση.

Μάλιστα, ο Τζώνη Θεοδωρίδης διέψευσε και αρκετά από όσα γράφτηκαν για την περιπέτεια του Λάμπη Λιβιεράτου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν πρέπει να λες μπροστά στον άλλο ψέματα – ότι έκανε απόπειρα, ότι ούρλιαζε. Ήταν παρατραβηγμένα αυτά τα πράγματα για να κάνουν τον ίδιο να αισθανθεί πιο άσχημα. Κακό του κάνεις!».

«Με ενόχλησε πολύ το ότι βγήκαν προσωπικά πράγματα ενός ανθρώπου στη φόρα, ενώ υπάρχουν δυο παιδιά. Και παιδιά να μην υπήρχαν, δεν λες αυτή την ιστορία δημοσίως έτσι απλά. Καλώς ή κακώς, είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρει ο κόσμος και δεν γούσταρα να βγαίνουν να λένε “τον κακομοίρη τον Λάμπη”. Είναι κακό, πολύ κακό!», κατέληξε, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής έχει εξαιρετική σχέση με τα δύο του παιδιά.