Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Λάκη Λαζόπουλου για το νέο σίριαλ του Alpha, Δια Ταύτα. Εκεί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Μελέτησέ το, τον Τζώνη Καλημέρη. Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha έκανε την κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σταθμού και όχι μόνο. Μίλησε για τον φίλο του και πολλά χρόνια συνεργάτη του Λάκη Λαζόπουλο, υπενθυμίζοντας πως δουλεύουν μαζί 25 χρόνια.

Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού ρωτήθηκε για την σχέση – κόντρα της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά και απαντησε: «Εγώ είμαι τεχνοκράτης. Δεν μπαίνω στη διαδικασία κουτσομπολιού και σχέσεων. Για μένα μετράνε τα νούμερα και το Μες στην Καλή Χαρά σκίζει».

Όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί  σχετικά με τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε ότι το “Δέστε τους μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς το Νίκο Μουτσινά”, ο Τζώνη Καλημέρης δήλωσε: «Αν θα κοπεί το Δέστε τους  θα το αποφασίσω εγώ και όχι η Καινούργιου». Συμπλήρωσε, όμως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει απασχολήσει το κανάλι το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: