Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του τα «έχωσε» στο «Πρωινό» και στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα, για τα αρνητικά σχόλια που τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη ομάδα της κριτικής επιτροπής του έχουν κάνει από τη στιγμή που έφυγε από τον ΑΝΤ1 με σκοπό να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

«Νομίζω ότι ο κος Λιάγκας και η παρέα του ασχολήθηκαν μαζί μου επειδή είπα ότι με ενδιέφερε να κάνω κάτι μόνος μου. θέλω να τους απαντήσω ότι εγώ ποτέ δεν μίλησα άσχημα για τον ΑΝΤ1, αλλά πήγα σε ένα καινούργιο κανάλι γιατί μου πρότειναν κάτι δικό μου. Τι ήταν δικό μου; Το “FAB”, που ήμουν με άλλους πέντε και εμφανιζόμουν για ένα πεντάλεπτο; Στον ΑΝΤ1 πίστευαν ότι μέχρι εκεί μπορούσα να φτάσω», δήλωσε στο περιοδικό Εγώ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τέλος πάντων, ο ΑΝΤ1 ήταν το κανάλι που με ανακάλυψε, τους λατρεύω και μπορεί να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Επίσης, στο “Πρωινό”, με συνέκριναν με την Τέτα Καμπουρέλη, για να πουν ότι άλλη είναι η δουλειά μου. Αν πίστευαν αυτό, τότε γιατί με έβαζαν τόσο καιρό σε όλα τα projects; Τι σχέση έχω εγώ με την Τέτα; Τη συμπαθώ και την αγαπώ αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα».

Ποια είναι η γνώμη του για τη Μαρία Μπεκατώρου; «Μου αρέσει, γιατί της δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες και νομίζω πως στέκεται πολύ καλά. Είναι καλή σε αυτό που κάνει και προχωράει μπροστά. Εγώ πιστεύω ότι αρέσω στο κοινό και το δείχνει, γι’ αυτό είμαι στην τηλεόραση. Και θα είμαι όσο εξακολουθεί να με θέλει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα, ό,τι και να λέει ο κύριος Λιάγκας και η παρέας του δεν έχει σημασία»

Τέλος, εξομολογήθηκε το γιατί δεν του αρέσει το «Πρωινό»: «Είναι όλο αρνητικά σχόλια και κακή κριτική. Έχουν καταντήσει πιο πολύ μεσημεριανή εκπομπή».