Ο Χρήστος Βασιλόπουλος εδώ και τέσσερα χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση και έφυγε για την Αμερική. Είναι τολμηρός, ρισκάρει και δεν τον τρομάζει το άγνωστο, απεναντίας τον ιντριγκάρει και θέλει να το «κατακτήσει». Κι όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα.

Κάθε συνέντευξη του ηθοποιού σχολιάζεται για μέρες. Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου είναι πάντα καυστικές και προκαλούν. Τι λέει όμως ο ίδιος στο People γι’αυτό; Γίνεται συνειδητά ή όχι; Και πώς αντιμετωπίζει την κριτική ο ηθοποιός;

“Δεν φοβάμαι να μιλήσω και να πω αυτά που σκέφτομαι, την αλήθεια μου. Όσοι σχολιάζουν τις συνεντεύξεις μου και μιλάνε για μένα προφανώς καλύπτουν τα δικά τους κόμπλεξ και τις ανασφάλειες. Ο τρόπος που απαντάω στις συνεντεύξεις μου είναι ο τρόπος που θα μιλούσα στον κολλητό μου. Αυτός είναι δικός μου όρος όταν δίνω συνέντευξη, να μιλάω στο δημοσιογράφο όπως στο φίλο μου και στο φίλο σου δεν βάζεις φίλτρα και δεύτερες σκέψεις. Αυτό μάλλον παρεξηγείτε”, είπε χαρακτηριστικά.

“Έχω δει ανθρώπους σε πρωινά και μεσημεριανά που μιλάνε για μένα αρνητικά και με κρίνουν, όλοι αυτοί οι άνθρωποι κρίνουν μέσω των δικών τους κόμπλεξ. Για μένα αν δεν πεις αλήθειες δεν έχει νόημα. Είναι βαρετή η συνέντευξη και για τον δημοσιογράφο και για τον αναγνώστη. Η συνέντευξη θα πρέπει να έχει κάτι από σένα, μια κρυφή σου σκέψη, κάτι δικό σου, αλλιώς γιατί; Το οφείλεις στον κόσμο που σε αγαπάει και θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Γιατί να τον κοροϊδέψεις δεν καταλαβαίνω. Δεν περιμένω να αρέσω σε όλους, αυτό είναι και το νόημα της τέχνης εξάλλου”,πρόσθεσε ο Χρήστος.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει πει, ο ηθοποιός ανέφερε πως: “Ούτε καν. Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Ο κόσμος περνάει δύσκολα κι εκείνοι ασχολούνται με το τι και πώς το λέω εγώ. Τόσο πια σημαντικός είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος”;