“Τα καλοκαιρινά τα σ΄αγαπώ θα είναι δικά μας, θα είναι πάντα εδώ” λένε οι στίχοι του νέου τραγουδίου του Κώστα Μάρτάκη που μέσα σε λίγες μέρες, έγινε το νέο hit του καλοκαιριού!

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό People τόνισε πως: ” Εγώ το λέω για να ερωτεύονται οι άλλοι. Έχω ζήσει καλοκαιρινά “σ΄αγαπώ” και ήταν  αληθινά.

Ένα χρόνο πριν συμπληρώσει τα 30 πώς είναι στην προσωπική του ζωή; Επιθυμεί να κάνει οικογένεια; “Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, παρόλο που δεν είμαι πολύ κοντά ακόμη. Αυτά τα θέματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις και να τα βάλεις σε χρονοδιάγραμμα. Τυχαίνουν. Στη ζωή όλα γίνονται στο κατάλληλο timing. Όταν κάνω οικογένεια, θέλω να μπορώ να τη συντηρήσω, καθώς εγώ μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μου πρόσφεραν ότι ζητούσα” ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

martakisαρχικη

Ποιος είναι ο λόγος που κρατά μακριά από τα φώτα τη προσωπική του ζωή; “Παρόλο που παίρνω τις σχέσεις στα σοβαρά, δεν έχει εξελιχθεί κάτι σοβαρά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει μαθευτεί κάτι για μένα. Δεν κρύβομαι! Αυτή την περίοδο είμαι μόνος…. Ενάμιση χρόνο διήρκεσε η μεγαλύτερη σχέση μου. Είμαι των σχέσεων, αλλά δεν έχει τύχει. Γενικά είμαι μοναγαμικός τύπος και όταν έχω σχέση, είμαι πραγματικά εκεί. Μέσα στη σχέση είμαι κύριος. Επίσης δεν πιστεύω στο “ για πάντα μαζί”. Έχω μάθει πως το “για πάντα” διαρκεί μέχρι την επόμενη μέρα. Φεύγω από μια σχέση όταν υπάρχει καταπίεση, ζήλια και ψέμα. Αν και κάποια πραγματάκια ίσως βοηθάνε κιόλας.Τη ζήλια δεν την μπορώ, νιώθω θηλιά στο λαιμό και δεν αντέχω” δήλωσε χαρακτηστικά.

martakis2