Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται – όπως φαίνεται- να ανέβουν η Kim Kardashian και ο Kanye West, που μετά τη γέννηση της κόρης τους North West, θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο 36χρονος ράπερ, έκανε πρόταση γάμου στην 32χρονη celebrity, η οποία φυσικά είπε το «ναι» για δεύτερη φορά, μιας και στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Chris Humphries.

kimkanyegamos

Αρχικά, ο διάσημος ράπερ ζήτησε το χέρι της Kim Kardashian από τη μητέρα της, Kris Jenner, η οποία του το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στη συνέχεια, «έκλεισε» ένα ολόκληρο γήπεδο baseball,  το At&t Park στο San Francisco, προκειμένου να κάνει εκεί την πρόταση γάμου στην καλή του.

Αφού λοιπόν την πήγε εκεί, έπεσε στα γόνατα και τη ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;», δίνοντας της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων, από την σχεδιάστρια κοσμημάτων των celebrities, Lorraine Schwartz.

baseball

Μάλιστα στην οθόνη του γηπέδου, ήταν γραμμένη με μεγάλα γράμματα η φράση: «Σε παρακαλώ παντρέψου με!», ενώ υπήρχε και ορχήστρα που έπαιζε live το τραγούδι της Lana del Rey, “Young and Beautiful”.