Με μία αινιγματική δήλωση σχολίασε ο Michael Douglas τις φήμες που θέλουν ο γάμος του με την Catherine Zeta Jones να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Όπως έγραψε το govastileto.gr  οι δύο ηθοποιοί λέγεται πως χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου και με την συμφωνία ο Douglas να πληρώσει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ.

«Η αγάπη απαιτεί προσπάθεια για να μείνει ζωντανή και πρέπει να “ταΐζεται” για να αντέχει… Η αγάπη είναι συναίσθημα που πηγάζει από την ψυχή σου, αλλά πρέπει να την ενισχύεις και δεν μπορείς να την θεωρείς δεδομένη. Την προστατεύεις κι αυτή φουντώνει σε κάθε τομέα και γίνεται βαθύτερη», δήλωσε ο 68χρονος σταρ στην εφημερίδα «Mirror».

Χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα περί διαζυγίου, ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε τα διφορούμενα περί έρωτος, ενώ το μόνο που είπε ξεκάθαρα είναι ότι θα προτιμούσε να είχε χωρίσει 5 χρόνια νωρίτερα από την πρώτη του σύζυγο, Diandra, με την οποία πήραν δρόμους χωριστούς το 2000, έπειτα από 23 χρόνια γάμου.

Στο μεταξύ, η Catherine Zeta Jones τηρεί σιγήν ιχθύος, ενώ κανείς από τους δυο ηθοποιούς ή κάποιος εκπρόσωπός τους, έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ξεκάθαρα τα δημοσιεύματα για το διαζύγιο.