Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Orlando Bloom θα βρεθεί καλεσμένος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC και για πρώτη φορά θα μιλήσει για τον χωρισμό του, με τη Miranda Kerr στην τηλεοπτική εκπομπή της Κάτι Κούρικ.

Στο επεισόδιο της εκπομπής της, που προβάλλεται κάθε Παρασκευή, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογείται: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια. Θα βρίσκεται ο ένας στη ζωή του άλλου για πάντα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως για το καλό του γιου μας και οτιδήποτε προκύψει, θα είμαστε μαζί για να στηρίζει ο ένας τον άλλο και να αγαπιόμαστε ως γονείς του Flynn».

Όσο για το χρονικό της σχέσης τους, που τελικά οδηγήθηκε στο τέλος της, ο Orlando Bloom παραδέχτηκε: «Καμιά φορά η ζωή δεν πετυχαίνει όπως ήλπιζες να συμβεί. Αλλά είμαστε ενήλικες, εγώ είμαι 36 ετών και ηMiranda 30. Είμαστε επαγγελματίες. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Πάνω από όλα, όμως, αγαπάμε τον γιο μας».

Ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr παντρεύτηκαν το 2010, ενώ το διαζύγιό τους ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, αφού είχε προηγηθεί ένα διάστημα κάποιων μηνών που το ζευγάρι δεν ήταν πλέον μαζί. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Flynn, που σήμερα είναι δύο ετών.

Δείτε όσα είπε ο διάσημος ηθοποιός