Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Sylvester Stallone για τον συμπρωταγωνιστή του στο «Αναλώσιμοι» Bruce Willis. Ο 67χρονος ηθοποιός με σχετικό tweet του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε τον Willis «άπληστο και τεμπέλη», ενώ με σαφή ειρωνεία σχολίασε: «Σίγουρη συνταγή για επαγγελματική αποτυχία»!

stallonebrucce

Κανείς δεν ξέρει τι υποκίνησε αυτήν τη φραστική επίθεση από τον άλλοτε ισχυρό Rocky, ενώ ο ίδιος με άλλο tweet του νωρίτερα είχε ενθουσιωδώς ανακοινώσει την αντικατάσταση του Willis με τον Harrison Ford για την τρίτη ταινία των «Αναλώσιμων».

«Ο Willis φεύγει, ο Ford έρχεται!!!! Τέλεια νέα!!!!! Το περίμενα χρόνια!!!!», πρόσθεσε ο Stallone.  Τόση χαρά πια που ο συμπρωταγωνιστής του κόπηκε από τη συνέχεια του sequel, όπου βετεράνοι ηθοποιοί ταινιών δράσης τα βάζουν με τους κακούς σώζοντας τον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει ούτε και τι πυροδότησε την έκρηξη θυμού του Stallone. Ακόμη ο Willis δεν έχει απαντήσει, κάτι που αναμένεται με ανυπομονησία.

Μετά το tweet του Sylvester Stallone που ξεσπάθωσε και μετά την είδηση ότι ο Bruce Willis δεν θα πρωταγωνιστήσει στο «The Expendables 3», καθώς θα αντικατασταθεί από τονHarrison Ford, νέα στοιχεία για την αντικατάσταση-έκπληξη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το « Hollywood Reporter», ο «Ρόκι» φαίνεται πως είχε δίκιο όταν χαρακτήρισε τον Μπρους Γουίλις «τεμπέλη» και «άπληστο», καθώς ο γνωστός ηθοποιός, για να παίξει στο «The Expendables 3», ζητούσε ούτε λίγο ούτε πολύ ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα!

Όταν από την εταιρεία παραγωγής του προσφέρθηκαν τρία εκατομμύρια δολάρια για τέσσερις ημέρες εργασίας , εκείνος επέμεινε ότι ήθελε τέσσερα εκατ. δολάρια, σύμφωνα με «πηγή που έχει πλήρη γνώση της κατάστασης».

Οι παραγωγοί δεν ενέδωσαν και δρώντας άμεσα προσέλαβαν τον Harrison Fornd στη θέση του, μια κίνηση, η οποία στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε και ως «πραξικόπημα» από κάποιους.

Το «The Expendables 3», τέλος, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2014.