Σόκαρε τους πάντες η αποκάλυψη της θετής κόρης του Woody Allen, Dylan Farrow, η οποία και αποκάλυπτε πως ο γνωστός σκηνοθέτης την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 χρονών, όπως έγραψε το govastileto.gr. 

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Woody Allen την περασμένη Κυριακή απέρριψε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση- που κατήγγειλε η υιοθετημένη κόρη του-  χαρακτηρίζοντάς τες ψέματα και ντροπή.

“Ο Woody Allen διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ντροπή και λάθος”, δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπός του Λέσλι Νταρτ. «Ο κ. Allen διάβασε το άρθρο και το βρήκε αναληθές και αισχρό. Θα απαντήσει πολύ σύντομα», ανέφερε η εκπρόσωπος του σκηνοθέτη, σημειώνοντας πως μια λεπτομερής έρευνα είχε διενεργηθεί από ανεξάρτητους αναλυτές που είχαν οριστεί από δικαστήριο όταν η υπόθεση είχε ξεσπάσει.

Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BBC, η ίδια είπε επίσης ότι: «Οι ειδικοί συμπέραναν ότι δεν υπήρχε αξιόπιστη απόδειξη κακοποίησης καθώς η Dylan Farrow είχε ανικανότητα διάκρισης μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας ενώ ήταν καθοδηγούμενη και από τη μητέρα της».

Δείτε το βίντεο