Η είδηση του θανάτου του διάσημου και γοητευτικού 40χρονου ηθοποιού του Χόλιγουντ, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έχει σοκάρει τους πάντες.

Ο Paul Walker, πρωταγωνιστής των επιτυχημένων ταινιών   Fast & Furious, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από το Λος Άντζελες χθες το απόγευμα.

walker1

Το αμάξι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε και τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο Paul Walker πέθανε  ακαριαία! Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος.

walker3

Η ειρωνεία της μοίρας είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν πρωταγωνιστής των παραπάνω ταινιών για τις οποίες είχε μάθει να οδηγεί  επαγγελματικά!

walker2

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του εκπροσώπου του, ο Paul επέστρεφε από φιλανθρωπική εκδήλωση όταν συνέβη το μοιραίο. Ο συμπρωταγωνιστής του, Vin Diesel συντετριμμένος μετά τον χαμό του ανέβασε μία φωτογραφία τους μαζί στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Αδελφέ μου θα μου λείψεις πολύ. Έχω μείνει εμβρόντητος. Ο παράδεισος θα έχει έναν ακόμα άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σύντομα, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν στο έβδομο sequel της σειράς ταινιών Fast & Furious. Ο Paul Walker ήταν μόλις 40 χρονών.