Ο «γάμος του αιώνα» πλησιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνι Γουέστ να βρίσκονται ήδη στο Παρίσι, αφού όπως έγραψε το govastileto.gr μία μέρα πριν το μυστήριο (σ.σ 24 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί δείπνο στο Παρίσι και στη συνέχεια το ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί με τους καλεσμένους του με ιδιωτικά αεροπλάνα στην Φλωρεντία για τον γάμο.

Επίτιμη καλεσμένη στον γάμο του θα είναι η 27χρονη Λάνα Ντελ Ρει, η οποία και θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες στο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνι Γουέστ που θα γίνει όπως όλα δείχνουν στο κάστρο “Fort” της Φλωρεντίας.

kimlana

Έξι μηδενικά θα έχει το ποσό που θα λάβει η Λάνα για να ερμηνεύσει το «Young and Beautiful», αγαπημένο τραγούδι της 33χρονης Κιμ, το οποίο μάλιστα έχει και συμβολική σημασία, αφού με τη μουσική του υπόκρουση της έκανε πρόταση γάμου ο ράπερ.

O γάμος αναμένεται να κοστίσει συνολικά περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ και λέγεται πως η 33χρονη τηλεπερσόνα με τον Κάνι Γουέστ, σχεδόν παρακάλεσαν την 27χρονη σταρ να τραγουδήσει γι΄αυτούς, λέγοντάς της πως «είναι το αγαπημένο μας κομμάτι και σημαίνει πολλά για εμάς να το ερμηνεύσεις!»

Δείτε την πρόταση γάμου του Kanye στην Kim