Είναι μια φιλία που κρατά αρκετά χρόνια και οι βάσεις της είναι τόσο γερές που μέσα σ’ αυτήν τη διαδρομή δεν έχει αλλοιωθεί τίποτα από το δέσιμο και την αλληλοεκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον!

Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αντώνη Ρέμο, οι οποίοι παρ’ όλες τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πάντα βρίσκουν χρόνο για να βρεθούν και να τα πουν από κοντά. Αφορμή αυτήν τη φορά, η πετυχημένη παράσταση, “Φον Δημητράκης”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής.

Ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, παρακολούθησαν την περασμένη Πέμπτη την παράσταση, καθώς ο μοναδικός ερμηνευτής ήταν ελεύθερος από τις εμφανίσεις του στη μουσικοθεατρική παράσταση, “Ένα ‘η κανένα” με την Άννα Βίσση στο “Pantheon Theater”.

Μάλιστα, θέλησαν να καθίσουν στην πρώτη  σειρά του εξώστη, μόνοι τους, και ν’απολαύσουν ήρεμα τόσο την εύστοχη ερμηνεία του καλού τους φίλου όσο και των υπόλοιπων συντελεστών. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης κατέβηκαν στα καμαρίνια μαζί με τη σύζυγό του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, προκειμένου να τον συγχαρούν, αλλά και να μιλήσουν για την παράσταση, η οποία όπως είπαν και στους υπόλοιπους ηθοποιούς, τους ενθουσίασε!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα δύο ζευγάρια έφυγαν παρέα από το θέατρο “Μουσούρη” και κατευθύνθηκαν σε γνωστό bistro του Κολωνακίου. Εκεί, με χαλαρή διάθεση συζήτησαν για τα επερχόμενα επαγγελματικά σχέδια τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για πολύ σύντομα.

Δείτε φωτογραφίες

[doptg id=”1461″]