Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Just The Two Of Us” και την εποχή της ανελέητης “αποψολογίας”.

Ο Νίκος Μαστοράκης μετά το πρώτο Live του “J2US” μέσω μίας υποτιθέμενης επιστολής προς τη Ρούλα Κορομηλά στο facebook έγραψε ότι η εμφάνιση αυτής της δήθεν Ρούλας δεν τιμά καθόλου το καλό παρελθόν της και τη συμβούλευσε να στείλει εξώδικο για να σταματήσει αυτή η προσβλητική πλαστοπροσωπία.

«Αν ο Νίκος Μαστοράκης αγαπούσε τη Ρούλα, όπως υποστηρίζει, θα έπρεπε να της τηλεφωνήσει και να τη συμβουλεύσει παρά να γράψει κάτι σε ένα Μέσο, όπως είναι το Facebook. Μου θυμίζει κάτι status με υπονοούμενα που γράφουν κοριτσάκια για κάποιους που τις έχουν παρατήσει. Ένας σοβαρός άνθρωπος με τέτοια καριέρα, που θα μπορούσε να είναι ο Ντέιβιντ Λέτερμαν της χώρας μας, θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση και όχι να κάθεται στο facebook και να κρίνει τη Ρούλα από μία και μόνη εμφάνιση που έκανε ύστερα από τόσο καιρό. Η Ρούλα έκανε πολύ καλά και κάθισε αξιοπρεπέστατα και χαμογελαστά στην επιτροπή» τόνισε η Χριστίνα Πολίτη στο ΟΚ!.

Και ο Κοσμάς Βίδος στη στήλη του στο Βήμα δεν έκανε καθόλου κολακευτικά σχόλια για την επιστροφή της Ρούλας, μάλιστα αναφερόμενος στα σόου που παρουσίαζε έκανε λόγο για την «απόλυτη σταρ της υποκουλτούρας».

«Αυτά έπρεπε να τα γράψει το 1994 και όχι το 2014. Η καριέρα της Ρούλας είναι δεδομένη. Μου φαίνεται εντελώς παράλογο να κρίνουμε έναν άνθρωπο με το «γεια σου» σε ένα σόου.»

Επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι η Ρούλα από τη στιγμή που δεν έχει οικονομική ανάγκη θα έπρεπε να ασχολείται με το πλέξιμο και όχι με την τηλεόραση.

«Η δουλειά της Ρούλας είναι να βρίσκεται στην τηλεόραση. Η δουλειά του Λάκη, από όσο ξέρω, ήταν να ασχολείται με τα ρούχα και τη μόδα. Εκείνος, που είναι και μεγαλύτερος από τη Ρούλα, βγήκε από την τιμωρία του και ξεκίνησε με κέφι τον χορό. Και πολύ καλά έκανε και δεν έχει και όρεξη να τον κρίνει κανείς για τίποτα. Άρα πρέπει να είναι πιο επιεικής όταν σχολιάζει ανθρώπους που κάνουν κάτι στο πλαίσιο της δουλειάς τους. Δεν μπορώ να καταλάβω επιτέλους, γιατί είναι τόσο τρομερό να βρίσκεται η Ρούλα στην επιτροπή. Εμένα μου αρέσει και το λέω χωρίς να με έχει ευεργετήσει ποτέ, σε αντίθεση με τον Λάκη που έχει πει ότι τον βοήθησε. Από πού κι ως πού να πάει να πλέκει μία γυναίκα στα 50 κάτι της; Οι άνθρωποι δεν περνάνε ΚΤΕΟ και δεν πάνε για απόσυρση όταν είναι ακόμα παραγωγικοί, Η Ρούλα είναι ένας θετικός, έμπειρος και λαμπερός άνθρωπος αυτό δηλαδή που χρειάζεται η τηλεόραση. Είχε πάντα ένα φυσικό χάρισμα στον φακό, οπότε είναι περιττό να κρίνουμε το αυτονόητο. Είδες, τώρα καθόμαστε και κρίνουμε τους κριτές άλλων; Όλοι κρίνουν χωρίς κριτήριο. Κακοντυμένοι κρίνουν τους καλοντυμένους, αποτυχημένοι κρίνουν τους επιτυχημένους. Παραθυράκια με φίδια για λίγη τηλεθέαση. Το καλύτερο νομίζω ότι είναι ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του και τη δουλειά του. Αλλά μη με βάζεις να σχολιάζω λεγόμενα άλλων. Ζούμε την εποχή της ανελέητης “αποψολογίας” και έχω ζαλιστεί»

politix