Πολλοί έχουν ακουστεί και γραφτεί για τους διαγωνιζόμενους του νέου talent show του ΑΝΤ1 “The Voice”. Παίκτρια του show σε πρόσφατη συνέντευξή της δε δίστασε να κάνει την πρόβλεψή της. Ο λόγος για την Κέλλυ Πρωτόπαππα.

Την ενοχλεί που συμμετέχουν η ανιψιά της Άννας Βίσση και η κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη; «Δεν με ενοχλεί, γιατί θα φανεί στο άμεσο μέλλον η αξία του καθενός μας. Δεν με αγχώνει καθόλου από  πού προέρχεται ο κάθε παίχτης  κι αν έχει ή όχι διάσημους γονείς. Ο Αντώνης, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αναγνώρισε τη φωνή της Βέρας Μπουφη και θέλησε να της δώσει μια ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι. Το μέλλον θα δείξει…» είπε στο περιοδικό “You”.

Τι σύμβουλες δίνει ο Αντώνης στις συναντήσεις με τους παίκτες; «Μας καθησυχάζει και μας προτρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. «θα έχουμε τιτανομαχίες» μας λέει συγκεκριμένα, εννοώντας ότι η ομάδα του -είναι υψηλού επιπέδου! Είναι πολύ προστατευτικός μαζί μας».

Μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού; “Δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένο όνομα, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα είναι σίγουρα από την ομάδα του Ρέμου. Έχει συγκεντρώσει 18 πολύ δυνατές φωνές και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. θα γίνει ντέρμπι ανάμεσα σε Ρέμο και Βανδή. Έχω το προαίσθημα ότι θα είναι άντρας ο νικητής” τόνισε.

H Κέλλυ Πρωτόπαππα

kelli