Με το που έγινε γνωστή η είδηση πως από μέρα σε μέρα η σύζυγος του πρίγκιπα William, Catherine,  γεννάει, αυτό που επικρατεί έξω από το νοσοκομείο “Angel Wings ” δεν έχει προηγούμενο.

Η απόφαση της δημοτικής αρχής να καταργήσει τις θέσεις πάρκινγκ μπροστά από το νοσοκομείο σήμανε συναγερμό στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, αφού αυτό σημαίνει πως ανάπάσα στιγμή η πριγκίπισσα θα έφτανε στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

kate-middleton-is-due-to-give-birth-next-week-and-the-paparazzi-is-already-camped-out

 

Τα μαγαζιά της γειτονιάς έκαναν… πάρτυ αφού μέσα σε μία περίπου ώρα ξεπούλησαν όλες τις σκάλες που είχαν στις αποθήκες τους! Δεκάδες φωτογράφοι στήθηκαν “μαρκάροντας” τις θέσεις τους και περίμεναν υπομονετικά. Βέβαια, η Kate Middleton δεν εμφανίστηκε ποτέ και όπως έγινε γνωστό οι αρχές έκλεισαν προληπτικά τις θέσεις παρκαρίσματος για να είναι όλα έτοιμα όταν έρθει η μεγάλη ώρα. Οι θέσεις πάρκινγκ βέβαια, κρατιούνται για τους  γαλαζοαίματους που θα βρεθούν εκεί για τα συγχαρητήρια.

0XPOSURE_PRESSKATE-1_press-467

Ακόμα κι αν κι ο “συναγερμός” αποδείχτηκε ψεύτικος οι φωτογράφοι, οι σκάλες και τα σκαμπό με τις “μαρκαρισμένες” θέσεις του καθενός παραμένουν για κάθε ενδεχόμενο. Το ευτυχές γεγονός αναμένεται από μέρα σε μέρα.

kate-middleton-hospital-garticle-11