Ο γιος της Πόλυς Πάνου, ο Βαγγέλης, αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο που είχε η αξέχαστη λαϊκή τραγουδίστρια.

Μόνο που εκείνος δεν πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Κατερίνα -με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου πέντε χρόνια και μάλιστα ήταν εκείνη που του στάθηκε όσο διάστημα η μητέρα του ήταν άρρωστη-  αλλά μία άλλη γυναίκα που γνώρισε μόλις πριν από λίγο καιρό.

Ο λόγος για την επίσης τραγουδίστρια Γωγώ Βαγενά με την οποία ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αφού η Κατερίνα του είπε αντίο επειδή είχε κουραστεί, μπήκε στη ζωή του η Γωγώ με την οποία έχουν το ίδιο όνειρο, να αποκτήσουν οικογένεια.

Τουλάχιστον αυτό λέει ο ίδιος ο Βαγγέλης σε καθημερινή εφημερίδα καθώς τονίζει: «Η Γωγώ ήρθε μοιραία στη ζωή μου λίγες μέρες μετά τον χωρισμό μου από την προηγούμενη κοπέλα μου, την Κατερίνα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με την Κατερίνα χωρίσαμε γιατί -ύστερα από πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί– είχε κουραστεί και ήταν εκείνη που μου ζήτησε να χωρίσουμε. Η αλήθεια είναι πως μου στάθηκε πολύ όλο το διάστημα που ήταν άρρωστη η μητέρα μου. Πάντως με τη Γωγώ από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας μείναμε μαζί και σκοπός δεν είναι απλώς ο γάμος, αλλά το να κάνουμε οικογένεια».