Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον διάσημο παρουσιαστή, αφού παντρεύεται η αγαπημένη του αδερφή, Μαρία. Ο Νίκος Αλιάγας έχει τεράστια αδυναμία στην αδερφή του και δεν το κρύβει.

Οι δυο τους μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά στην δική τους Γαλλική εταιρεία παραγωγής “Kopsalis” που αναλαμβάνει αποκλειστικά όλες τις εκπομπές του παρουσιαστή, που παρουσιάζει στην Γαλλική τηλεόραση.

Ο Νίκος Αλιάγας ταξίδεψε στο Παρίσι το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, από όπου και επέστρεψε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα. Το πρωί της Παρασκευής ο  παρουσιαστής ταξίδεψε αμέσως,  για το νησί της Κέας με τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου και την κόρη τους, Αγάθη.

Στο νησί  ήδη βρίσκονται, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η Μαρία Αλιάγα και ο Μάριος Αργυρόπουλος. Εκεί γιόρτασαν μάλιστα και τα γενέθλια της Μαρίας, εκεί έκαναν και ένα άτυπο κοινό bachelor party.

Το τελευταίο 24ωρο στην Κέα έχουν καταφθάσει και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από το Παρίσι, καθώς και κάποιοι στενοί φίλοι του ζευγαριού από την Ελλάδα.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος όπου μένει το ευτυχισμένο ζευγάρι στην Κέα, αλλά και το μέρος όπου θα γίνει το γαμήλιο πάρτι

xenodoxeiotzia

tzia

Το γάμο αποφάσισαν να κάνουν στα τέλη του περασμένου χρόνου, ενώ επέλεξαν την Κέα, γιατί είναι το αγαπημένο νησί της Μαρίας. Μάλιστα οι γονείς τους, Ανδρέας και Χαρούλα χάρηκαν πάρα πολύ, όταν η Μαρία τους ανακοινώσε ότι θα παντρευτεί με τον σύντροφό της.

Οι φίλοι της Μαρίας και του Μάριου κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, ενώ ο Νίκος  Αλιάγας διατηρεί μια πολύ στενή σχέση με τον γαμπρό Μάριο και είναι πολύ ευτυχισμένος για την αδερφή του.

Δείτε στο govastileto.gr τη Μαρία Αλιάγα και τον Μάριο Αργυρόπουλο σε τρυφερές στιγμές

[doptg id=”547″]