Επιτέλους παντρεύεται μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Χόλυγουντ, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά! Η Τζέσικα Σίμπσον αναμένεται να ανέβει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της  Έρικ Τζόνσον σε μια τελετή όλο μυστήριο!

Ένα e-mail με αυστηρές οδηγίες… συμπεριφοράς έφτασε στους καλεσμένους, έτσι ώστε η τελετή να πραγματοποιηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα.

«Ας γιορτάσουμε το Κόκκινο, το Λευκό και το Μπλε», με αυτά τα λόγια- μήνυμα για την ημέρα της Ανεξαρτησίας ξεκινούσε το mail και τελείωνε: «Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να σας αφήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή».

«Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και οι κάμερες στο μέρος που θα γίνει η τελετή. Παρακαλούμε να αφήσετε τα τηλέφωνα σας και τις κάμερες στο δωμάτια του ξενοδοχείου ή στην ομάδα security που θα συναντήσετε μόλις φτάσετε. Η ασφάλεια θα ελέγξει όλους τους καλεσμένους κατά την άφιξη τους», έγραφε μεταξύ άλλων το όλο μυστήριο μήνυμα, με τους καλεσμένους, που είναι κλεισμένοι σε ξενοδοχείο της Σάντα Μπάρμπαρα να μην ξέρουν ούτε καν πού θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο!