Ο Τόλης Βοσκόπουλος συναντάει τον Μίμη Πλέσσα. Μετά την τεράστια επιτυχία, τα αλλεπάλληλα sold out και την έντονη επιθυμία του κόσμου, οι ζωντανές τους εμφανίσεις συνεχίζονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda μέχρι αρχές Απριλίου.

Ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος επανήρθε στην αθηναϊκή νύχτα από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη συναντώντας τον αγαπημένο όλων συνθέτη Μίμη Πλέσσα δημιουργώντας το δικό τους μουσικό χώρο όπου ο καλλιτέχνης μπορεί να κοιτά στα μάτια τον κάθε έναν απ’ το κοινό του.

Ο Βοσκόπουλος ως αληθινός άρχοντας και οικοδεσπότης προτείνε έναν χώρο σαν σαλόνι σπιτιού. Με θαμώνες – φίλους, απολαμβάνουν μοναδικές γεύσεις από την μοντέρνα ελληνική κουζίνα με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, μακριά από τη λογική του «πρώτο τραπέζι-πίστα», ανοίγοντας μια μουσική αγκαλιά που κλείνει σε παρέα, χωρώντας μέσα της όσα έχει ανάγκη η εποχή: την συντροφικότητα, την ανθρωπιά.

Τραγουδαει ανάμεσα στον κόσμο με κομψότητα και αυθεντικότητα, όπως πάντα, με προσωπικό για κάθε έναν ενδιαφέρον, σαν άλλος Sinatra στο Havana club και συντροφιά στο πιάνο, τον μοναδικό και αιώνια έφηβο, μουσικά, μαέστρο Μίμη Πλέσσα. Τραγούδια που «έγραψαν ιστορία» στο ελληνικό πεντάγραμμο και μελωδίες διαχρονικές που συγκινούν τους παλιούς και νέους του φίλους όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο Μίμης Πλέσσας καταφέρνει μόλις εμφανίζεται και ιδιαίτερα μόλις αγγίζει το πιάνο του να μεταμορφώνει το χώρο ανάλογα με το ποιο τραγούδι του παίζει από την πιο δύσκολη σαλα κονσέρτου στην πιο φιλική, παρεϊστικη, λαϊκή γωνιά. Ο συνθέτης που έχει ενώσει τουλάχιστον 3 γενιές Ελλήνων με τις διαχρονικές και διεθνείς του επιτυχίες δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Τόλη να βρεθούν στον χώρο που διάλεξε με τραγούδια του Μίμη που όλοι τραγουδήσαμε, τραγουδάμε και θα τραγουδάμε…

Το Baraonda, με την υπέροχη new baroque αισθητική, έχει ειδικά διαμορφωθεί σύμφωνα με την δική του επιθυμία και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να τους υποδεχθεί και να αγκαλιάσει το όραμά του. Κόκκινο βελούδο, κεριά που γλυκαίνουν το σκοτάδι, ήχος ατόφιος μουσικός χωρίς ηλεκτρονικά φτιασίδια, και ατμόσφαιρα παρέας όπου δεν ξέρεις ποια από τις κλασσικές επιτυχίες να ζητήσεις και να τραγουδήσεις!

Ραντεβού λοιπόν, για βραδιές γεμάτες ανθρωπιά, αγνότητα, φιλία και αληθινή μουσική, όπως παλιά… από τις εννιάμισι το βράδυ, για φαγητό και ποτό κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda.

_DSC6246