Ο Μάκης Δελαπόρτας, θυμάται, εξιστορεί και καταγράφει με ιδιαίτερα περιγραφικό, γλαφυρό και συγκινητικό τρόπο την ιστορία της ζωής του που ήταν άρρηκτα δεμένη με τα “αστέρια” των παιδικών του χρόνων. Το govastileto.gr βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ στην παρουσίαση του βιβλίου του “Ξέρω κάποια αστέρια” και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Σκαρφαλωμένος για χρόνια ολόκληρα στον μαντρότοιχο ενός θερινού σινεμά, παρέα με μυθικά πρόσωπα και μαγικές εικόνες, μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης, ταξίδευε στο όνειρο! Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, αφού η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Άννα Καλουτά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαίρη Λίντα αλλά και ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Μίμης Πλέσσας, και τόσοι άλλοι, έγιναν οι πιο δικοί του άνθρωποι. Οι άνθρωποι της ζωής του! Οι άνθρωποι που θαύμασε, αγάπησε, έζησε και βιογράφησε!

Άγνωστα περιστατικά, πικάντικα παρασκήνια, πάθη, μυστικά, απογοητεύσεις αλλά και ανθρώπινες στιγμές, συνθέτουν το σκηνικό για μια αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, αφοπλιστικά ειλικρινή, από έναν άνθρωπο που από νεαρό παιδί μέσα στον λαμπερό χώρο της showbiz αγωνίστηκε, πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο σημαντικών και των πιο πετυχημένων σταρ της εγχώριας showbiz, που τον επέλεξαν, ως τον δικό τους αγαπημένο “βιογράφο”. Όλα όσα λοιπόν δεν είπε και δεν μοιράστηκε ποτέ, για τα πιο λαμπερά αστέρια του δικού μας Hollywood, που γνώρισε και έζησε όσο κανείς άλλος!

Το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του έδωσαν όλα τα λαμπερά πρόσωπα της showbiz όπως οι:  Ρίκα Διαλυνά, Νίκος Γαλανός με την αγαπημένη του,Μιχάλης Βιολάρης, Βαϊτσης Αποστολάτος, Μπέσυ Αργυράκη,Τένια Μακρή, Έλενα Τζαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή, Κατερίνα Θάνου, Μίμης Πλέσσας, Μπέτυ Βαλάση, Μάρθα Καραγιάννη, Ζωζώ Σαπουτζάκη, Μαίρη Μηλιαρέση, Μαίρη ΧρονοπούλουΆριελ Κωνσταντινίδη, Παναγιώτης Πετράκης, Νάντια Μπουλέ και άλλοι.

 Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1623″]