Η πολύ γνωστή ηθοποιός, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την καινούργια της ζωή στο Σπίτι του ηθοποιού, τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Μαρίνο ενώ δεν δίστασε να πει και την ηλικία της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι στην αρχή δε μπορούσε να συνηθίσει στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο πλέον είναι ήρεμη: «Το πρώτο διάστημα ομολογώ ότι αισθανόμουν άσχημα, αλλά μετά συνήθισα. Δεν είναι εύκολο, εκεί που είχες το δικό σου χώρο, να μετακομίζεις κάπου όπου κάθε μέρα θα βλέπεις τα ίδια πρόσωπα – πόσο μάλλον όταν είσαι ένας άνθρωπος που δεν θέλεις να εξαρτάσαι από κανένα. Αλλά, αφού δεν μπορούσα με τα χρήματα του θεάτρου να συντηρώ ένα σπίτι, δεν είχα άλλη επιλογή. Τις πρώτες μέρες ήμουν στα χαμένα! Ωστόσο, από τότε που ήρθα εδώ ηρέμησα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να έχει το μυαλό του μόνο στην παράσταση και να μην αγχώνεται πώς θα πληρώσει το ενοίκιό του και το λογαριασμό του ρεύματος».

Η Καίτη Φίνου μίλησε στο Down Town Κύπρου και για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Μαρίνο: «Χάρηκα που τον είδα τόσο καλά και απορώ με την ενέργεια που έχει αυτός ο άνθρωπος. Εγώ, που είμαι 55, δεν μπορώ να κουνηθώ και εκείνος με το που με είδε, πετάχτηκε πάνω, σαν να ήταν έφηβος! Να είναι καλά»!

Παράλληλα, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι μοναχικός άνθρωπος: «Τις περισσότερες ώρες της ημέρας προτιμώ να μένω στο δωμάτιό μου. Πάντα ήμουν μοναχικός άνθρωπος. Δεν είχα ποτέ την κολλητή μου φίλη, που θα την έπαιρνα τηλέφωνο για να πάμε για καφέ! Μένουν εδώ συνάδελφοι με τους οποίους έχω συνεργαστεί, όπως είναι λ.χ. ο Νίκος Ζιάγκος, όμως ένα ‘γεια’ έχουμε μόνο. Αλλά και παλαιότερα, όταν έπαιζα στον κινηματογράφο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Σταμάτη Γαρδέλη, μετά το τέλος των γυρισμάτων ο καθένας πήγαινε στο σπίτι του. Δεν κάναμε ποτέ παρέα εκτός δουλειάς. Δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο μας»!