Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το μεσημέρι το βίντεο με την πανέμορφη ξανθιά κοπέλα,  η οποία καθώς έπινε καφέ σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας πέταξε τα ρούχα της και ανέβηκε πάνω σε τραπέζι, βρίζοντας την αστυνομία και τους παρευρισκόμενους.

Ποια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso είναι η Ε.Λ και κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα.

Η νεαρή γυναίκα η οποία έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη, ανέβηκε ολόγυμνη σε ένα τραπέζι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει εναντίον όλων των παρευρισκόμενων αλλά της Αστυνομίας λέγοντας: «Φοράω το εισιτήριο μου, χρειάζεται να με βλέπετε γυμνή; Γιατί με κοιτάτε όταν φοράω ρούχα; Ήρθα να πιω καφέ κανονικό. Δεν πάω ρε να κάνω σολάριουμ. Εγώ πάω στη θάλασσα και κολυμπάω. Παίρνω τα 10 ευρώ και του τα τρίβω στη μούρη του μ@@@@@ και του λέω άντε γ@@@@@@ είμαι πλούσια εγώ ρε, αγοράζω το μαγαζί άμα θέλω…Το άλλο μαγαζί με σκότωσε, βγήκα εκεί γυμνή, όταν σταματήσει τότε θα φύγω. Όποιος θέλει μπορεί να πιει τους καφέδες μου…Φωνάξτε την γ@@@@@@@ την Αστυνομία να με πιάσει, φωνάξτε τους να με πιάσουν».

Αμέσως μετά το περιστατικό ήρθαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγο αργότερα ο αδερφός της πήγε να την παραλάβει και εξήγησε στους αστυνομικούς πως η κοπέλα το τελευταίο διάστημα αρνείται να λάβει την φαρμακευτική της αγωγή, με αποτέλεσμα να έχει τέτοιου είδους «ξεσπάσματα». 

Δείτε το περιστατικό