Είναι στα καλύτερά της και το δείχνει… Βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη και το γιόρτασε πίνοντας τα αγαπημένα της κοκτέιλ και δαμάζοντας τα κύματα.

Ο φωτογραφικός φακός τού YOU «τσάκωσε» την Ελεονώρα Μελέτη στην αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της στο κανάλι «Ε» όπου θα παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή «#Ηashtag». Η Ελεονώρα φαινόταν από… μακριά ότι πλέον ήταν ήρεμη και χαλαρή έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μιας και το καλοκαίρι της ήταν πολύ δύσκολο, αλλά και αποφασισμένη –όπως έγραψε στο προσωπικό της blog- να πετύχει στη νέα αυτή επαγγελματική πρόκληση.

«Η χαρά μου είναι τεράστια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επαγγελματία να νιώθει ότι είναι ειλικρινά επιθυμητός. Ότι τον πιστεύουν. Και αυτό το ένιωσα από την πρώτη κιόλας επαφή», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη μεταγραφή της. Και πρωτίστως πολύ… sexy! Φορώντας ένα καυτό ροζ brazilian μαγιό δεν πέρασε απαρατήρητη και για άλλη μία φορά έκανε όλα τα βλέμματα να «καρφωθούν» πάνω της! Εκείνη απολάμβανε το αγαπημένο της κοκτέιλ και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της, πότε με φίλους και γνωστούς, που της έδιναν «συγχαρητήρια» για τη νέα εκπομπή, πότε με τους στενούς της συνεργάτες για όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε φωτογραφίες

meleti1

meleti2

meleti3

meleti4