Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια σήμερα μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής μέσα στα πλαίσια της συζήτησης που είχαν δε δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν ήθελε να ασχοληθεί μα την καύση νεκρών.

«Ξέρετε για τον νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί για την καύση – είναι και μια δουλειά που ήθελα να κάνω παλιά τέλος πάντων- των νεκρών πάει να εφαρμοστεί» εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού και αναστάτωσε τους συνεργάτες της. «Τι εννοείς ήθελες να κάνεις», «Κάτσε να το συζητήσουμε», «Εξήγησε το λίγο αυτό», είναι μερικά από αυτά που ακούστηκαν από την ομάδα της εκπομπής.

«Παιδιά είναι πάρα πολύ σοβαρό το συζήταγα προχτές με κάτι φίλες μου και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, ξέρετε γιατί; Γιατί τον άντρα επιτέλους μπορούμε να τον κάψουμε, γιατί ο άντρας που έχει χούι αν τον θάψεις θα του μείνει στα κόκκαλα, ενώ στην καύση θα φύγει όλο» συμπλήρωσε. «Αν καταλάβατε καλά εγώ πάω για κάψιμο» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, γεμάτος φόβο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: