Η ηθοποιός από το «Κάτω Παρτάλι» δεν διστάζει να παραδεχτεί πώς έχει κάνει πολλές θυσίες στο όνομα του και λέει πως «για τον έρωτα αξίζει και μπορείς να κάνεις πολλά. Πιστεύω στην πραγματική αγάπη και θεωρώ ότι είναι καλό να κάνεις την υπέρβαση, αρκεί να σέβεσαι τις προσωπικές σου επιθυμίες. Δεν είναι ωραίο να ζητάς από τον άλλον να αλλάξει».

Ποιες υπερβάσεις έχει κάνει εκείνη για έναν έρωτα; «Έχω κάνει τεράστια υπομονή. Έχω δώσει ευκαιρίες περιμένοντας απλά να αλλάξει κάτι».

Μάλιστα δεν κρύβει ότι μέχρι και… πυρετό έχει ανεβάσει!«Έχω πονέσει πολύ για έναν έρωτα. Δεν είμαι από πέτρα. Στους εφηβικούς μου έρωτες έφερνα πραγματικά την καταστροφή. Την πρώτη φορά που χώρισα ανέβασα 38 πυρετό! Τόσο βαριά το είχα πάρει», είπε στο περιοδικό ΟΚ! η Βασιλική Τρουφάκου.

Όσο για το αν νιώθει πως έχει βρει το άλλο της μισό;«Θεωρώ ότι όποτε και να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση θα είναι νωρίς. Μπορεί να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο για τον οποίο να μην πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου και η ζωή να σου αποδείξει ότι κάνεις τεράστιο λάθος. Μπορεί να νομίζεις ότι βιώνεις τον απόλυτο έρωτα και ξαφνικά να καταρρεύσει σαν τραπουλόχαρτο».

troufakou