Σελίδα στη ζωή τους αποφάσισαν να γυρίσουν πολλοί διάσημοι και να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Ένα από αυτά και η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη που αποφάσισαν να χωρίσουν δυόμιση χρόνια μετά το γάμο τους, αν και ακόμα δεν έχουν μιλήσει επίσημα για το χωρισμό τους.

Μπορεί η τηλεοπτική Χουρέμ, να είναι τεσσάρων μηνών έγκυος στο παιδί του Can Ates, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, που ήταν προβληματική εξ’ αρχής όπως έχει παραδεχθεί η ίδια.

Η Rihanna και ο Chris Brown έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Παρ’ όλα αυτά έδωσαν τέλος στην κοινή τους πορεία, στις αρχές του καλοκαιριού.

Ύστερα από 17 χρόνια γάμου, ο Clint Eastwood και η Dina ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους, λέγοντας ότι εδώ και αρκετό διάστημα δεν μένουν πλέον μαζί.

Την οδό του χωρισμού επέλεξαν και η NaomiCampell με τον VladimirDoronin, ύστερα από μια πολύ δυνατή σχέση που μετρούσε πέντε χρόνια.

Τίτλους τέλους στην κοινή τους πορεία έριξαν και ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αναστασία Περράκη, έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Χωρισμός κοινή συναινέσει ήταν αυτός του Χρήστου Χολίδη, με την Δούκισσα Νομικού, που έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα, χωρίς ευτυχή όμως κατάληξη.

Οριστικός ή όχι ο χωρισμός του Michael Douglas και της Catherine Zeta Jones θα δείξει, αφού το μόνο που έχουν δηλώσει είναι ότι περνούν για ένα διάστημα χωριστά για να αξιολογήσουν και να δουλέψουν πάνω στο γάμο τους.

Όσο για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο; Δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα τον χωρισμό τους αλλά η φημολογία γύρω από αυτόν, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, έχει αρχίσει να φουντώνει.

Αυτά είναι τα χωρισμένα ζευγάρια του 2013

[doptg id=”532″]