Μπορεί ο Justin Bieber και η Selena Gomez να επιθυμούν και πάλι να είναι μαζί και να δηλώνουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ωστόσο γονείς, φίλοι και ευρύτερο περιβάλλον της νεαρής star φαίνεται πως είναι έξαλλοι με αυτήν την επανασύνδεση.

Η κολλητή της φίλη, , Taylor Swift, από τη στιγμή που το ζευγάρι τα ξαναβρήκε έχει απομακρυνθεί από εκείνη, καθώς θεωρεί πως αυτή η σχέση της κάνει κακό. Στον ίδιο δρόμο «κινούνται» και οι γονείς της, οι οποίοι δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους.

Ο λόγος είναι ότι πριν από πολύ λίγο καιρό, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, η πρώην σταρ του Disney Channel είχε μπει σε κλινική για να αντιμετωπίσει διάφορα συναισθηματικά και ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, μεταξύ των οποίων και ο οδυνηρός χωρισμός της από τον 20χρονο τραγουδιστή. Ο πατέρας της της έχει πει ότι δεν του αρέσει που περνάει και πάλι χρόνο μαζί του, αλλά εκείνη δεν τον ακούει. «Η Selena είχε βάλει τον Justin πάνω από τους γονείς της και στο παρελθόν πράγμα που τους έχει απογοητεύσει πολύ», τόνισε πρόσωπο από το περιβάλλον της.