Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” και αναφέρθηκε στην περίοδο που πήγε να χάσει τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως για ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων τον ενδιέφερε μόνο το sex! Ο 44χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης και για τον έρωτα του, με τη γυναίκα του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Φάνη Μουρατίδη

Για την περίοδο που τον ενδιέφερε μόνο το σεξ: 

Κράτησε 4-5 χρόνια. Σταμάτησε μετά τα 33, όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Το έκανα όποτε τύχαινε. Πάντα όμως, ήμουν απόλυτα ειλικρινής. Με το “καλημέρα”, έλεγα ξεκάθαρα τι θέλω. Ήξερα πολύ καλά τι μου συνέβαινε. Δεν είχα μέσα μου το περιθώριο για κάτι άλλο. Αισθανόμουν μέσα μου “μπετόν”. Όταν νιώθεις έτσι, δεν έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τίποτα στον άλλον, παρά μόνο να πάρεις απ΄αυτόν!»

mouratidispapaxaralampous

Για τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, δεν σκέφτηκα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα όμως, ένιωσα ότι έχω αυτή την επιθυμία.

ι τον τράβηξε σ΄εκείνη;

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω λογικά, γιατί είμαι ακόμη μέσα στο παιχνίδι του έρωτα μαζί της. Όταν τη γνώρισα, δεν την ήξερα καθόλου, και πάνω στο δίμηνο κάναμε οικογένεια!

– Για τον ξυλοδαρμό που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή:

Έχω σωθεί από ξυλοδαρμό. Έχω δει κακοποίηση κοπέλας μπροστά μου. Προσπαθώντας να τη σώσουμε με την παρέα μου, ρισκάραμε τη ζωή και την ακεραιότητα μας. Θυμάμαι μπήκαμε στη μέση. Αν δεν μας ευνοούσε μια συγκεκριμένη συγκυρία γεγονότων, και παρ΄όλ΄αυτά κατάφερα να βγω ζωντανός, μάλλον θα είχα μεγάλο σωματικό κουσούρι όμως.