Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του άνοιξε το κεφάλαιο πολιτική και αποκάλυψε αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, είτε στις προσεχείς δημοτικές είτε στις εθνικές, όποτε γίνουν.

«Διέψευσα τις φήμες σε επίπεδο blogs, όχι κάτι που είχε ακουστεί από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Θα απαντήσω συνοπτικά, λέγοντας πως στο ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από τα συλλογικά του όργανα και όχι μέσω φημών», δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης στην “Real Life” και σχολίασε την πολιτική κατάσταση λέγοντας: «Τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν, γιατί οι πολίτες έχουν μπουχτίσει πια. Η αλήθεια είναι μία: Πρέπει να περάσουμε απέναντι με τη μοναδική βάρκα που διαθέτουμε και όχι να καθόμαστε να κοιτάμε το νησί από το λιμάνι».

kimoulis

Ο γνωστός ηθοποιός δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη του, ακόμη και αν αυτή ξέρει ότι θα ενοχλήσει. Αυτό, όμως, του έχει κοστίσει καλλιτεχνικά στο πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο; «Υπάρχει υποχρέωση στον εαυτό μου, στο παιδί μου, στους φίλους μου, στον κοινωνικό μου χώρο. Πάντα ήμουν εξωστρεφής λεκτικά, ανέκαθεν μιλούσα πολιτικά. Ίσως όμως παλαιότερα η έκφραση μιας πολιτικής θέσης δεν πουλούσε όσο πουλάει τώρα στο χώρο των ΜΜΕ».