Είναι αρκετό καιρό μαζί και σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση όλοι παρατηρούν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Τόσο ο ένας, όσο κι ο άλλλος μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.  Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα και την Courtney Parker.

mastorasn

Χθες το βράδυ ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Μάστορας ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και δε δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν με τον αριθμό – ρεκόρ που έχει κάνει το τραγούδι τους “Έλεγες”. Τότε ο Χρήστος Μάστορας είπε ότι δεν αισθάνεται άνετα να τους λένε τόσο καλά λόγια.  Λίγο πιο μετά ήρθε και η “καυτή” ερώτηση: «Θες να σε στριμώξουμε Χρήστο; Για να δω τα χέρια σου. Τι είναι αυτό; Αρραβωνιαστήκαμε;».

Τότε ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Courtney Parker. Στην περίπτωση τους, όμως, δεν κλέβει την παράσταση ο ίδιος ο αρραβώνας αλλά ο τρόπος που ζήτησε το χέρι της τραγουδίστριας από τον πατέρας της. «Αρραβωνιαστήκαμε και είναι πολύ ωραία. Από τον πατέρα της τη ζήτησα μέσω Skype. Είναι στην Αμερική στην Ιντιάνα. Μιλάγαμε μέσω Skype, τη ζήτησα, μου την έδωσε».

Ο Χρήστος Μάστορα με την Courtney Parker στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Έλεγες”