Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων δηλώνει θαυμαστής του Παντελή Παντελίδη και θεωρεί ότι δεν είναι μία φούσκα της εποχής.

«Αυτά είναι ανοησίες. Ο Παντελής Παντελίδης έχει ταλέντο. Έγινε γνωστός χωρίς τη βοήθεια κανενός ριάλιτι, με την εξυπνάδα του και τη μαγκιά του. Έκανε δικά του τραγούδια και έχει δικό του στιλ. Μπράβο του. Μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Ο Παντελίδης ήρθε για να μείνει. Είναι απίστευτο παιδί. Ένα λαϊκό, δικό μας παιδί», δήλωσε στο περιοδικό “Εγώ” ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος

triantafillos

Όσο για το αν του έχουν λείψει οι μεγάλες πίστες, απάντησε: «Δεν υπάρχει πλέον μεγάλη και μικρή πίστα. Υπάρχει γεμάτο μαγαζί και άδειο μαγαζί. Το Premiera, όπου εμφανίζομαι, είναι ένα μαγαζί που δουλεύει έντεκα μήνες το χρόνο, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και είναι γεμάτο. Μετράω ήδη τρία χρόνια εκεί. Ξεκινήσαμε καινούργιο σχήμα μαζί με τον Στάθη Ξένο και την Άρτεμη Αλεξανδράτου. Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα. Ο επιχειρηματίας είναι ο μέντορας μου. Με έχει βοηθήσει πολύ».