«Ο ερχομός ενός παιδιού χωρίζει το ζευγάρι στο ερωτικό κομμάτι κι εσύ οφείλεις να το επανασυγκολλήσεις», δηλώνει ο Μάξιμος Μουμούρης και μιλά για τη ζωή του με τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του στο People.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι full time μπαμπάς και full time ηθοποιός, καθώς μεγαλώνει με τη σύζυγό του τις τρεις του κόρες, ενώ πρωταγωνιστεί και σε τρία θεατρικά έργα, στο «Παλλάς» με τον «Τρωικό πόλεμο», στο «Ακροπόλ» με τον «Εμπορο της Βενετίας» και στο Σύγχρονο Θέατρο με την παράσταση «Τίμων ο Αθηναίος».

Είσαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που επέλεξαν να παντρευτούν σε νεαρή ηλικία…

“Παντρεύτηκα το 2008, σε ηλικία 30 ετών. Θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο timing γιατί με τη Νάντια (σ.σ.: Γιαννακοπούλου) είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να προχωρήσουμε. Το επόμενο στάδιο ήταν ο γάμος και μετά ακολούθησαν τα παιδιά. Στην αρχή αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες γιατί ο ερχομός ενός παιδιού χωρίζει το ζευγάρι στο ερωτικό κομμάτι κι εσύ οφείλεις να το επανασυγκολλήσεις. Με το πρώτο παιδί τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα. Στο δεύτερο ξέρεις τις ισορροπίες σου. Μάλιστα, η δεύτερη κόρη μου βγήκε πιο τσαούσα και πιο τσαμπουκαλού από την πρώτη. Στο τρίτο παιδί έχεις πάρει πλέον το κολάι”.

Το ότι έχασες τη μητέρα σου στα 8 σου χρόνια θεωρείς πως σε έκανε να επιδιώξεις, έστω και ασυνείδητα, τη δημιουργία οικογένειας;

“Αρχικά, θεωρώ ότι συνάντησα τον κατάλληλο άνθρωπο που με πήρε από το χέρι, μου είπε «πάμε» κι εγώ ακολούθησα. Το μόνο που έκανα ήταν να εμπιστευτώ πλήρως τη Νάντια, κι έπραξα πολύ σωστά. Το ότι αφέθηκα σε μια οικογενειακή ζωή φυσικά και έχει να κάνει με την απουσία της μητέρας μου. Όταν ήμουν μικρός, ένιωθα διαφορετικός από τα άλλα παιδιά γιατί δεν είχα μητέρα”.

Πώς είναι να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι μόνο με γυναίκες;

“Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Ζεις με ένα μόνιμο ηχητικό background από τσιρίδες, γέλια, φωνές, τσακωμούς και πολλά παιχνίδια”.

Σκέφτεσαι και ένα τέταρτο παιδί, ένα αγοράκι;

“Με το τρίτο παιδί έχω κλείσει ως πατέρας. Και το τρίτο παιδί δεν ήταν προγραμματισμένο, προέκυψε. Πάντα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια αλλά τα τρία είναι μια χαρά”.

maximos