Ο γοητευτικός χορευτής και ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν σκοπεύει να κάνει άμεσα οικογένεια, αν έχει παραμελήσει ποτέ τον εαυτό του και τι λέει για τους απίστευτους κοιλιακούς του;

Για το αν σκοπεύει να κάνει σύντομα οικογένεια ο Ιβάν Σβιτάϊλο είπε στο Instyle: «Σίγουρα όχι. Μου συμβαίνουν καινούρια ωραία πράγματα και χρειάζομαι χρόνο για να τα επεξεργαστώ. Είμαι σε μία σχέση. Η φυσική εξέλιξη της κάθε σχέσης είναι η οικογένεια».

Φρόντιζε πάντα το σώμα του; «Δεν έχω εμμονή. Το γυμνασμένο σώμα σε βοηθάει να κατακτήσεις κάποια τεχνικά στοιχεία στο χορό. Ένα αγύμναστο σώμα δεν μπορεί να το κάνει, όπως επίσης δεν μπορεί να κάνει και πολλά άλλα. Ούτε καλό σεξ, ούτε χειμερινό μπάνιο, ούτε να σε κάνει αποφασιστικό».

Υπήρχαν εποχές που, αν κάποιος δεν είχε εκατό κοιλιακούς, δεν θα μπορούσε να κάνεις καριέρα. Ο ίδιος λέει γι’ αυτό: «Αν κάποιος σου ζητάει κοιλιακούς και δίνεις κοιλιακούς, δεν προχωράς. Εγώ έψαχνα το κάτι παραπάνω. Ο κοιλιακός για μένα ήταν εμπόδιο. Πλέον στις δουλειές όπου συμμετέχω ο κοιλιακός ζητείται μόνο για την εικαστική ματιά. Κυρίως ζητείται μυαλό και φαντασία».

Ο Ιβάν Σβιτάϊλο

ivan