Μετά το γάμο υπερπαραγωγή που έκανε το 2011 η σέξι τηλεπερσόνα και στοίχισε 10 εκατ. δολάρια αλλά και μόλις 72 μέρες, η Kim Kardashian θέλει τώρα ο δεύτερος γάμος της με τον πατέρα του παιδιού της, Kanye West, να είναι πολύ πιο ήσυχος και διακριτικός.

Έλα όμως που σύμφωνα με πληροφορίες ο Kanye West έχει άλλα σχέδια και ετοιμάζει γάμο υπερπαραγωγή στο Παρίσι.

_kanye-west-kim-kardashian

Πέρσι η Kim είχε πει σε συνέντευξή της ότι θα προτιμούσε ο δεύτερος γάμος της να γίνει σε ένα νησί με λίγους φίλους και συγγενείς. Για τον διάσημο ράπερ όμως, ο γάμος του με την Kim θα είναι ο πρώτος και θέλει το παιδί να το ζήσει.

«Ο Kanye δεν έχει παντρευτεί ξανά και θέλει κάτι μεγάλο, οπότε και η Kim έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα», είπε φίλος του ράπερ.

Μάλιστα ο ράπερ, όπως έχει ξεκαθαρίσει στην καλή του ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εκτεθεί η κόρη του στα φώτα της δημοσιότητας, έτσι της έχει τονίσει ότι και ο γάμος τους δεν θα έχει ούτε μία κάμερα.

Ο Kanye θα αναλάβει τα πάντα γύρω από το γάμο, μάλιστα έχει ήδη επισκεφθεί αρκετούς φίλους του σχεδιαστές για να του δώσουν προτάσεις για το γαμπριάτικο κοστούμι. Ενώ έχει αρχίσει να σχεδιάζει ο ίδιος το δαχτυλίδι αρραβώνων που θα δώσει στην αγαπημένη του.

kimgamos3

Πάντως η Kim δεν πρόκειται να περάσει της εκκλησιάς την πόρτα αν δεν χάσει τα περιττά κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Ήδη άνθρωποι που την ξέρουν λένε ότι έχει χάσει εννιά κιλά και έχει άλλα τόσα.

Αν υπολογίσουμε επίσης ότι ο Kanye ετοιμάζεται και για μια μεγάλη περιοδεία, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο γάμος θα αργήσει λίγο ακόμα.