Μετά τα αδιάκοπα γυρίσματα για τις επιτυχημένες σειρές του Mega «Κάτω Παρτάλι» και «Κλεμμένα όνειρα» η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “YOU”. Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη.

– Τη δεκαετία του ’80 ήσασταν sex symbol. Σας ζήλευαν οι κατά καιρούς σύντροφοί σας;

Το να σε αγαπάνε είναι καλό. Αν είναι ένας άντρας ζηλιάρης, ζηλεύει όπως και να έχει. Άλλωστε όταν είσαι ερωτευμένος, ζηλεύεις…

– Φτάσατε τρεις φορές ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν το τολμήσατε. Γιατί;

Δεν είμαι κατά του γάμου, απλώς είμαι άνθρωπος που βλέπει το μετά. Στη ζωή μου σε πιο μικρή ηλικία έψαχνα το ιδανικό, που δεν υπάρχει φυσικά. Δεν ήθελα να παντρευτώ, να κάνω παιδί και να χωρίσω.

– Έχετε μετανιώσει που δεν αποκτήσατε παιδί;

Καθόλου. Η μητέρα μου μου έλεγε: «Αν κάνεις παιδί ο εαυτός σου θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Αλλιώς κάτσε μόνη και πέρνα μια χαρά»… Και εγώ το ακολούθησα…

filinie

– Έχετε κάνει σχέση με μικρότερο;

Ναι, φυσικά έχω κάνει σχέση με μικρότερο άντρα, δεν παίζει για μένα ρόλο η ηλικία!

– Έχετε δηλώσει πως έχετε δεχτεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο.

Ποιος δεν έχει δεχτεί; Απλά όταν είσαι σε μικρή και τρυφερή ηλικία είναι άσχημο.

– Αν σας γινόταν πρόταση να ξαναπάτε στην Τουρκία για μια νέα σειρά, τι θα κάνατε;

Μπορεί να πάω και στην Κίνα! Αρκεί να μην κάνω έναν ρόλο που προσβάλλει εμένα και την χώρα μου. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ.

– Ποια η γνώμη σας για το botox και τις πλαστικές;

Ό, τι βελτιώνει είναι καλό χωρίς να… αλλοιώνει, φοβάμαι την αλλοίωση. Και από την άλλη τρέμω τον πόνο. Οι πλαστικές από ότι ξέρω πονάνε, οπότε δύσκολα θα έμπαινα στη διαδικασία. Αν όμως δεν ένιωθα καλά με το πρόσωπό μου, δεν θα έλεγα όχι. Πάντως αν ξεκινήσεις, να ξέρεις πως ό, τι και να κάνεις 20 χρονών δεν θα γίνεις ποτέ ξανά. Και ο παλιμπαιδισμός δεν είναι ωραίο πράγμα.

– Γίνεται μία γυναίκα που είναι Femme fatale να είναι αντράκι; Έχετε υπάρξει ποτέ γατούλα;

Γίνεται! Είμαι τρυφερή, αλλά όχι γατούλα. Δεν είμαι αγρίμι, εκτός αν πρέπει… Barbie πάντως δεν έγινα ποτέ! Δεν μου βγήκε. Να σου πως κάτι που έπαιξε ρόλο σε αυτό. Ο πατέρας μου είχε πάθει οικονομική καταστροφή όταν ήμουν μικρή, είχε κάποια εστιατόρια και έπεσε έξω, γιατί κρίση υπάρχει πάντα και πήγε στον Παναμά να δουλέψει. Ήμουν συνέχεια με τη μητέρα μου. Περάσαμε δυσκολίες. Οι κοπέλες που είναι Barbie είχαν τον μπαμπά δίπλα τους σε τρυφερές ηλικίες. Παίζει μεγάλο ρόλο ο πατέρας, πίστεψέ με… Όταν μπαίνεις από μικρή στις δυσκολίες ωριμάζεις πιο γρήγορα.

– Δεχτήκατε ποτέ πρόταση από σύντροφό σας να γίνεται η Barbie στο πλευρό του;

Ναι είχα τέτοιες προτάσεις αλλά δεν ήθελα εγώ να αφήσω τη ζωή μου και τη δουλειά μου.

– Έχετε κάποιο μυστικό ομορφιάς;

Δεν μπορώ να σου δώσω διατροφική συμβουλή γιατί είμαι γλυκατζού, έχω φάει τις σοκολάτες της ζωής μου! Γενικά, δεν είμαι κρεατοφάγος, μου αρέσουν τα γαλακτοκομικά. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν καπνίζω, δεν πίνω. Είμαι… ξενέρωτη. Το ποτό μου φέρνει νύστα!