Αν και τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης φροντίζουν να περνούν τις ημέρες του Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη, φέτος τα πρόγραμμα άλλαξε και το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του θα μείνει στην Αθήνα εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Δέσποινας Βανδή στο «The Voice», που αυτή την εβδομάδα θα μεταδοθεί εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα.

Μάλιστα η λαμπερή τραγουδίστρια ανυπομονεί για το συγκεκριμένο live καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καλημέρα». Πρόσφατα ο φακός του HELLO! την απαθανάτισε στο κέντρο της Γλυφάδας με σπορ ντύσιμο και ανοιξιάτικη διάθεση σε μια εξόρμησή της στα καταστήματα με παιδικά ρούχα.

Η Μελίνα και ο Γιώργος μπορεί να στενοχωρήθηκαν προς στιγμή καθώς ανυπομονούσαν και φέτος να δουν από κοντά και να παίξουν με τους πολυαγαπημένους τους παππούδες τους στη φύση, ωστόσο οι γονείς τους τούς διαβεβαίωσαν ότι θα περάσουν εξίσου όμορφα και στην Αθήνα καθώς, όταν ο καιρός το επιτρέπει, θα έχουν όση ώρα θέλουν στη διάθεσή τους για παιχνίδι δίπλα στην αγαπημένη τους θάλασσα.

Δείτε φωτογραφία

despoina-bandi-pasha-tin-athina