Πραγματικά απίστευτα είναι τα μέρη στα οποία μερικοί αστέρες του Χόλυγουντ τοποθετούν τα χρυσά αγαλματίδια, όσκαρ, που κερδίζουν για τις καταπληκτικές τους ερμηνείες σε ταινίες.

Η Έμα Τόμσον, που έχει αποκτήσει το πολυπόθητο βραβείο για τις ταινίες «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ» και «Λογική κι Ευαισθησία»- έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.

«Είναι γεμάτο με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου. Έτσι δεν θεωρείται ασέβεια. Το μπάνιο είναι ένας σημαντικός χώρος για μένα. Και το μπάνιο στο ισόγειο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Κι είναι ωραίο γι αυτούς να τα αγγίζουν τα αγαλματίδια», δηλώνει η ηθοποιός.

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρέπει να  πληρώνει για να βλέπει το Όσκαρ που έχει κερδίσει για την ταινία «Ιπτάμενος Κροίσος», καθώς το έχει βάλει σε ένα μουσείο του κινηματογράφου που ονομάζεται «Αυστραλιανό Κέντρο Κινούμενης Εικόνας».

Η Σαρλίζ Θέρον έχει βάλει το αγαλματίδιο για την ταινία «Monster» στο καθιστικό του σπιτιού της, ενώ ο Τζορτζ Κλούνι έχει στολίσει τα δύο όσκαρ που κέρδισε για τις ταινίες «Επιχείρηση Αργκο» και «Μάικλ Κλέιτον» στο γραφείο του σπιτιού του.

Τέλος, η Τζένιφερ Χάντσον έχει φτιάξει μία ειδική κατασκευή στον τοίχο για να τοποθετήσει το βραβείο της για την ταινία «Dreamgirls», ενώ η Σάντρα Μπούλοκ έχει εμπιστευτεί το δικό της βραβείο για την ταινία «Μία Σχέση Στοργής» στον γιο της Λούις.

«Θα τον αφήσω να σας πει αν θέλει να σας πει, αλλά είναι δικό του και εκείνος ξέρει που βρίσκεται», σημειώνει η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: