Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλές πρεμιέρες και πολλές χαλαρές στιγμές για τους Έλληνες celebrities. Δείτε αναλυτικά πού πήγαν και τι έκαναν:

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr και των περιοδικών πήρε “φωτιά”. Η Μαρία Ηλιάκη,  η Όλγα Φαρμάκη με την αδελφή της Γωγώ, έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της νέας σειράς ρούχων της Κατερίνας Καινούργιου στο “Baraonda”. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Τόνυ Δημητρίου διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Απόστολος Γκλέτσος με την Νόνικα Γαληνέα βρέθηκαν στην πρεμιέρα του θεάτρου Βρετάνια στην παράσταση “Sorry… Ι’m Greek!” και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην πρεμιέρα Αγγέλων Βήμα στην παράσταση “Camille Claudel: Mudness”.

Στην πρεμιέρα της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εντοπίστηκε με τις κόρες του σε παιδική παράσταση, η Κατερίνα  Λάσπα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Στέλιος Ρόκκος έκανα βόλτα στη Γλυφάδα μόνοι τους ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκαν στο πάρτι για τον έναν χρόνο του καταστήματος ρούχων της Χριστίνας Λαμπίρη.

Επίσης οι επώνυμες κυρίες της showbiz Νίνα Λοτσάρη, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Μπότση και άλλες έγιναν για λίγο μοντέλα και περπάτησαν στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον Γιώργο Σαμπάνη και ο Βασίλειος Κωστέτσος είδαν από κοντά τους αγώνες πάλης “Battle 7”.  Η Ελεονώρα Μελέτη και πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν στο Shamone, το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου. Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μπούκη και σύντροφος του Αντώνη Σρόιτερ εντοπίστηκε να κάνει βόλτες σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι όπως και η Μαρία Μπεκατώρου με την μητέρα της.

Δείτε πού πήγαν οι επώνυμοι την περασμένη εβδομάδα

[doptg id=”889″]