Το νέο «σπιτικό» της Σμαράγδας Καρύδη στήθηκε στο Mega κι εκείνη, ως μια εξαιρετική οικοδέσποινα καλεί τους διάσημους φίλους της να επιδοθούν… σε παιχνίδια, όπως παντομίμα ή να βρουν τα τραγούδια!!!
Η Σμαράγδα Καρύδη και το “Celebrity Game Night” κάνει απόψε πρεμιέρα και κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα σαν καλή οικοδέσποινα θα υποδέχεται στο «σπίτι» της έξι αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας (11.30 μ.μ.).

Οι παίκτες διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 4.000 ευρώ ενώ οι celebrities παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, βάζοντας στόχο τα 2.000 ευρώ. Με άλλα λόγια το συνολικό ποσό που μπορούν να κερδίσουν παίκτες και celebrities σε κάθε επεισόδιο είναι 6.000€.

Όπως αποκλειστικά το govastileto.gr έγραψε ποδαρικό στο πρώτο “Celebrity Game Night” θα της κάνουν οι: Θανάσης Αλευράς, Αργύρης Αγγέλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Μαρτάκης και Βασιλική Ανδρίτσου!
Το παιχνίδι ξεκίνησε στην αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2013 με παρουσιάστρια την ηθοποιό Jane Lynch,γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, μιας και κάθε φορά που έβγαινε στον αέρα σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης.
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς