Προκαλούν οι φωτογραφίες της  Τζάσμιν Μάουερ, προέδρου των Πειρατών της Γερμανίας, η οποία φοράει κορμάκι από δέρμα, είναι δεμένη με σκοινί και χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό στύλο και στο πρόσωπό της είναι σχηματισμένη η έκφραση του πόνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της  «Bild»,  όλα αυτά έγιναν όταν η 24χρονη πολιτικός συμμετείχε στο Bondage Workshop για αρχάριους, που διοργάνωσε το sex shop Eromed, στην περιοχή του Σααρμπρίκεν.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες «ανέβηκαν» στη σελίδα του διοργανωτή του event στο facebook και αυτό ήταν κάτι που η νεαρή πολιτικός δεν ήθελε να συμβεί.

Έδωσε όμως την απάντησή της μέσα από το δικό της προφίλ στο facebook, αναρτώντας φωτογραφία, στην οποία φοράει τα ίδια ρούχα, ποζάρει πάνω σε διπλό κρεβάτι και έχει βάλει με ένθεση το logo του πειρατικού κόμματος και τον τίτλο: «Πολιτικός # προκαλεί»!

Μάλιστα, σχολίασε: «Εφημερίδα με τέσσερα γράμματα θεώρησε ότι έπρεπε να με κάνει σκουπίδι και να προκαλέσει σκάνδαλο μέσα από μερικές φωτογραφίες. Το μοναδικό σκάνδαλο είναι ότι η ίδια η εφημερίδα που ενίσταται δημοσιεύει συχνά τόπλες φωτογραφίες γυναικών. Εγώ δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια, γι’ αυτό και άκουσα πολλές φορές τη φράση: “τώρα ψηφίζουμε μια πραγματική πειρατίνα”».

Δείτε την “άλλη” Τζάσμιν Μάουερ

[doptg id=”561″]