Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ο Εμίρης του Κατάρ, απολαμβάνοντας τις ελληνικές θάλασσες. Αφού ξόδεψε εκατομμύρια για να αποκτήσει την Οξειά και βραχονησίδες γύρω από τα Επτάνησα, αποφάσισε να κάνει… περιοδεία στα ελληνικά πελάγη.

Στη Μύκονο εθεάθη λίγες μέρες πριν ο Χαλίφα Αλ Θανί, οποίος δεν έμεινε απομονωμένος στο πλωτό του παλάτι. Έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσε μυκονιάτικο καφέ με την παρέα του, την 34χρονη Μοζάχβ. Είναι η πιο όμορφη από τις τρεις γυναίκες του. Όταν το ζευγάρι εμφανίζεται δημοσίως,  εκείνη κλέβει τις εντυπώσεις με τη γοητεία της κι εκείνος με την απλότητά του.

Μετά το Αιγαίο ο Εμίρης  επέστρεψε στο Ιόνιο, αφού  βρέθηκε στην Ιθάκη, συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τους υπόλοιπους ελληνικούς παραδείσους.

Πέρα από τον Εμίρη,  μεγάλη αγάπη για την πατρίδα μας έχουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρωθυπουργός Χαμάντ Αλ Θανί, που με την – πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο θαλαμηγό του- βρέθηκε πριν λίγο καιρό στη Σαντορίνη, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, όπου και έφαγε σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου σαν «κοινός  θνητός».

εμιρηςπαλατιπλωτο