Κοντά στον σύντροφό της, τον 42χρονο Έλληνα σταρ και τα τρία παιδιά τους, την 5χρονη Αναστασία, τον 2,5 χρονών Αλέξανδρο και τη 15 μηνών Αριάδνη, όπως ήδη τη φωνάζουν, επέστρεψε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Κάτια Ζυγούλη, μετά την επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης παραθυρεοειδούς αδενώματος στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Το επόμενο πρωί ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν διαρκώς στο πλευρό της 35χρονης συντρόφου του, βρέθηκε και πάλι στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Νέο Φάληρο καθώς η Κάτια Ζυγούλη πήρε εξιτήριο. “Ο Σάκης έφτασε με το αυτοκίνητό του νωρίς το πρωί. Αφού διευθέτησε τα διαδικαστικά θέματα για το εξιτήριο, αναχώρησε με την Κάτια λίγο μετά τις 11” περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! άνθρωπος που τους είδε από κοντά. Το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του στον νέο Βουτζά.

Ο Έλληνας σταρ συνεχίζει τα γυρίσματα της τρίτης του ταινίας “Chevalier” της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και παράλληλα προετοιμάζει το νέο κόνσεπτ των συναυλιών που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έξω από το νοσοκομείο

[doptg id=”1455″]